AVO Verdelerbouw in een nieuw jasje

Na maanden van hard werken is het dan zover! Afgelopen maandag was het  zo ver: de nieuwe website van AVO Verdelerbouw werd geïnstalleerd op de server – niet alleen heeft AVO Verdelerbouw een nieuw jasje, maar ook een geheel nieuw CMS systeem.

De website is ontworpen en ontwikkeld door Steenstra Media te Someren. De website is gebouwd op een WordPress systeem dat zorgt ervoor dat wij onze website op een gebruiksvriendelijke manier kunnen beheren.

AVO Verdelerbouw uw partner in Paneelbouw & Verdelerbouw

AVO werkt samen met klanten naar een optimaal proces door middel van een verdeelkast, groepenkast of meterkast. Wij geven advies en zorgen ervoor dat uw specifieke wensen worden omgezet in een uitstekende verdeelkast of meterkast. We gebruiken hiervoor hoogwaardige materialen van diverse merken. Bij ons bent u op het juiste adres voor verdeelkasten van 40  t/m 6300 A veelal voor bedrijven. Ook voor verdeelkasten compleet met domotica-componenten kunt u bij ons terecht.

Contact met AVO Verdelerbouw

Samenwerken met AVO Verdelerbouw? Dat kan! Stuur ons een e-mail naar info@avo-verdelerbouw.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0493-472681

Meer nieuws

Nieuw meubilair in kantoor en kantine

Bekijk bericht

Zonnepanelen bedrijfspand AVO Verdelerbouw

Bekijk bericht

Uitbreiding bedrijfspand AVO Verdelerbouw

Bekijk bericht