Nieuwe aanwinst voor AVO Verdelerbouw: Jos Lamers

Vanaf 1 september 2017 heeft het team van AVO Verdelerbouw versterking op kantoor door Jos Lamers. Jos heeft ruim ervaring op het gebied van de verdelerbouw en is een begrip in de markt. Samen met Jos zullen wij veel mooie projecten kunnen uitvoeren en wensen heb hierin veel werkplezier.

Hager, ABB of Rittal. Op AVO Verdelerbouw kunt u bouwen

AVO Verdelerbouw geeft advies en zorgt ervoor dat uw specifieke wensen worden omgezet in een uitstekende verdeelkast of meterkast. We gebruiken hiervoor hoogwaardige materialen van diverse merken, o.a: Hager, ABB en Rittal behoren tot de mogelijkheden. Wij geven advies en zorgen ervoor dat uw specifieke wensen worden omgezet in een uitstekende verdeelkast of meterkast.

Contact met AVO Verdelerbouw

Samenwerken met AVO Verdelerbouw? Dat kan! Stuur ons een e-mail naar info@avo-verdelerbouw.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0493-472681

Meer nieuws

Ook Brandon Frickel in het AVO team

Bekijk bericht

Rob vd Vossenberg hoort bij AVO Verdelerbouw

Bekijk bericht

Samenwerking AVO en Willem Bos project Prodrive Eindhoven

Bekijk bericht