Rob vd Vossenberg hoort bij AVO Verdelerbouw

Na een korte inleenperiode was het voor AVO Verdelerbouw helemaal duidelijk! Rob vd Vossenberg hoort bij AVO Verdelerbouw en AVO Verdelerbouw bij Rob. Gelukkig was hij het hiermee helemaal eens en tekende hij op 1 november 2017 ons contract.

Wij wensen Rob heel veel werkplezier in ons mooi en snel groeiend bedrijf.

AVO Verdelerbouw uw partner in Paneelbouw & Verdelerbouw

AVO werkt samen met klanten naar een optimaal proces door middel van een verdeelkast, groepenkast of meterkast. Wij geven advies en zorgen ervoor dat uw specifieke wensen worden omgezet in een uitstekende verdeelkast of meterkast. We gebruiken hiervoor hoogwaardige materialen van diverse merken. Bij ons bent u op het juiste adres voor verdeelkasten van 40  t/m 6300 A veelal voor bedrijven. Ook voor verdeelkasten compleet met domotica-componenten kunt u bij ons terecht.

Contact met AVO Verdelerbouw

Samenwerken met AVO Verdelerbouw? Dat kan! Stuur ons een e-mail naar info@avo-verdelerbouw.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0493-472681

Meer nieuws

Nieuw meubilair in kantoor en kantine

Bekijk bericht

Zonnepanelen bedrijfspand AVO Verdelerbouw

Bekijk bericht

Uitbreiding bedrijfspand AVO Verdelerbouw

Bekijk bericht