Uitbreiding bedrijfspand AVO Verdelerbouw

In januari 2019 hebben we bij AVO Verdelerbouw een entresol (tussenvloer) geplaatst van 30m2. Dit bleek echter niet voldoende om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. De groei binnen ons bedrijf blijft toenemen en een verdere uitbreiding was noodzakelijk.

Verdubbeling van de bedrijfsruimte

Per  1 september jl. heeft AVO Verdelerbouw  Beemdstraat 12 te Someren bij het pand getrokken. Een verdubbeling van de bedrijfsruimte. Klaar voor de toekomst!

AVO Verdelerbouw uw partner in Paneelbouw & Verdelerbouw

AVO werkt samen met klanten naar een optimaal proces door middel van een verdeelkast, groepenkast of meterkast. Wij geven advies en zorgen ervoor dat uw specifieke wensen worden omgezet in een uitstekende verdeelkast of meterkast. We gebruiken hiervoor hoogwaardige materialen van diverse merken. Bij ons bent u op het juiste adres voor verdeelkasten van 40  t/m 6300 A veelal voor bedrijven. Ook voor verdeelkasten compleet met domotica-componenten kunt u bij ons terecht.

Contact met AVO Verdelerbouw

Samenwerken met AVO Verdelerbouw? Dat kan! Stuur ons een e-mail naar info@avo-verdelerbouw.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0493-472681

Meer nieuws

Nieuw meubilair in kantoor en kantine

Bekijk bericht

Zonnepanelen bedrijfspand AVO Verdelerbouw

Bekijk bericht

Uitbreiding bedrijfspand AVO Verdelerbouw

Bekijk bericht