Rittal

Oneindig veel mogelijkheden met Rittal producten


Besparingen tot 20 procent zijn geen uitzondering, wanneer klanten Rittala producten gebruikt. Met de eerste Quick Check bepalen de experts van de Rittal potentiële efficiency-verbeteringen binnen de gehele procesketen. De exacte analyse volgt dan in een omvangrijke System Check ondersteunt door talrijke engineerings- en softwaretools. Daarbij doen wij u concrete voorstellen tot besparingen. Zo helpt AVO met de toepassingsvoordelen van het omvangrijke modulaire kastsysteem "Rittal – The System." volledig te benutten. Daarbij zijn al snel besparingen mogelijk tot 20 procent – een enorme verbetering voor ieder volgproject.

Oneindig veel mogelijkheden met Rittal

De Rittal producten vormen de basis van “het systeem.” Dankzij een modulair opgebouwde systeemarchitectuur kunnen de oplossingen exact op uw wensen en behoeften worden afgestemd – individueel, afhankelijk van de bedrijfsomvang en de branche en direct in serie. Het systeemplatform van “Rittal – het systeem.” is de aanbouwkast TS 8, die op dezelfde wijze als het IT-rack kan worden ingezet. Bovendien omvat het aanbod van Rittal een groot aantal behuizingstypen – van kleine kasten via compacte wandkasten tot complete kastsystemen.

Stroomverdeling met Rittal

Op het gebied van de stroomverdeling biedt “Rittal – het systeem.” met het schakelinstallatiesysteem Ri4Power en het stroomverdelingssysteem RiLine een veilige energievoorziening voor nagenoeg alle toepassingen. Waar gehakt wordt, vallen spaanders – onze klimaatoplossingen zorgen ervoor, dat de verlieswarmte van de gebruikte componenten efficiënt wordt afgevoerd. Ons productprogramma omvat daarbij geperfectioneerde ventilatoren voor de industriële kast tot slimme koelconcepten voor IT-infrastructuren.

Rittal en AVO-Verdelerbouw

Samenwerken met AVO-Verdelerbouw? Dat kan! Stuur ons een e-mail naar info@avo-verdelerbouw.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0493-472681