Domotica projecten

Ook voor verdeelkasten compleet met Domotica-componenten kunt u bij ons terecht. Wij bieden altijd de juiste en modernste oplossing. Wij kunnen hierin optimaal adviseren door onze jarenlange ervaring. AVO Verdelerbouw is gekwalificeerd KNX-partner en Hager Domotica partner. Onze directeur Lorenz de Leeuw is erkend lid van de technische commissie van KNX professionals. Wij kunnen alles compleet voor u verzorgen , maar u kunt ook zelf uw Domotica componenten aanleveren. Aan u de keuze. Wij bouwen de verdeelkast met Domotica componenten volgens een aangeleverd schema en werken alles af op gecodeerde rijgklemmen.

AVO Verdelerbouw is lid van KNX-professionals. Deze organisatie geeft 3 keer per jaar zeer interessante lezingen , publiceert elke maand nieuwsbrieven en brengt de KNX-Mag en diverse brochures uit. Het geeft een meerwaarde aan uw organisatie als u daar lid van bent.

Gebouwautomatisering Domotica

In de gebouwenautomatisering wordt het woord Domotica vaak gebruikt. Domotica (ook wel huisautomatisering) is het domein van huiselijke elektronica. Het woord “Domotica” is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en tica wat afkomstig is van informatica, telematica en robotica. De officiële definitie van domotica is: De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning (Wikepedia).

AVO Verdelerbouw uw partner in paneelbouw

Als u als installateur geconfronteerd wordt met een project, waarin een woning- of gebouwautomatiseringssysteem vereist is, of als u de beste oplossing wilt bieden, maar vindt dat u nog onvoldoende kennis heeft om het project geheel zelfstandig uit te voeren, dan kunt u rekenen op de steun van AVO Verdelerbouw. Ook kunnen wij onze leveranciers inschakelen die meer kunnen vertellen over hun componenten en daar zelfs trainingen over geven. In de trainingen wordt uitleg gegeven over componenten en het programmeren van de componenten. Kortom, ook voor Domotica is AVO Verdelerbouw uw beste Partner!

Zakenpartners AVO Verdelerbouw