ABB verdeelkasten

Of u nu een metalen, kunststof, waterbestendige of een geconfigureerde kast nodig heeft. Met de specifieke ABB kennis in huis hebben wij een compleet aanbod aftakdozen, kasten, meterkasten, meetgroepen en schakelkasten voor diverse toepassingen.

ABB verdeelkasten bouwer - AVO Verdelerbouw

ABB energieverdelers voor woningbouw, commerciële en industriële toepassingen

ABB biedt een eersteklas pakket behuizingen en accessoires voor het verdelen, controleren en meten van laagspanningsinrichtingen. Van hoofd- en onderverdelers tot groepenkasten en verdelers voor elektrische installaties in woningen. Vervaardigd van 100% recyclebare thermoplasten of roestvrij staal, verkrijgbaar in verschillende maten en geschikt voor inbouw-, wand-, opbouw- en vloermontage.

De verschillende verdeelsystemen vinden hun weg naar eengezinswoningen, appartementencomplexen, commerciële gebouwen, infraprojecten en industriële omgevingen. En met de reeks spelen we optimaal in op de uiteenlopende behoeften van professionals wereldwijd. Niet alleen als het gaat om beschikbaarheid, maar ook voor wat betreft lokale regelgeving. Met dat en meer bieden we eenvoudige, snelle en flexibele oplossingen voor ongeacht welke toepassing dan ook.

Zakenpartners AVO Verdelerbouw