Over AVO Verdelerbouw

Bij AVO Verdelerbouw werken we samen met onze klanten aan een optimaal proces op het gebied van een energieverdeling. Dit doen wij middels een maatwerk verdeelkast, groepenkast /meterkast. Wij geven advies en zorgen ervoor dat uw specifieke wensen worden omgezet in een uitstekende verdeelkast. We gebruiken hiervoor hoogwaardige materialen van diverse leveranciers (Hager, ABB of Rittal)

Op maat gemaakte verdeelkasten van 40 t/m 6300 A veelal voor bedrijven. Ook voor verdeelkasten compleet met domotica-componenten kunt u bij ons terecht.

Lid van KNX-professionals en partner op het gebied van domotica 

Als u als installateur geconfronteerd wordt met een project, waarin een woning- of gebouwautomatiseringssysteem vereist is of als u de beste oplossing wilt bieden maar vindt dat u nog onvoldoende kennis heeft om het project geheel zelfstandig uit te voeren, dan kunt u rekenen op de steun van AVO Verdelerbouw. Ook kunnen wij onze leveranciers inschakelen die meer kunnen vertellen over hun componenten en daar zelfs trainingen over geven. In de trainingen wordt uitleg gegeven over componenten en het programmeren van de componenten.


KNX, de wereldwijde standaard voor woning- en gebouwautomatisering

KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. KNX is een communicatieprotocol dat men kan gebruiken om installaties en apparaten te automatiseren en te koppelen. Het gaat daarbij om uiteenlopende installaties; van verlichting tot verwarming, van beveiliging tot ventilatie, maar ook audio en video, slimme energiemeters en zelfs witgoed, zoals wasmachines of wasdrogers. Waar al deze installaties tot op heden onafhankelijk van elkaar functioneerden en werden bestuurd, kan men met KNX alle systemen en componenten tot een geheel smeden. De besturing is daardoor centraal en veel overzichtelijker uit te voeren.

Zakenpartners AVO Verdelerbouw