Verdelerbouw voor bedrijven

Bij ons bent u op het juiste adres voor verdeelkasten van 40 t/m 6300 A. Wij maken gebruik van de nieuwste calculatie- en tekenprogramma’s van de merken die wij voeren en komen tot de juiste offerte. Wij kunnen door onze jaren lange ervaring snel een goede offerte aanbieden volgens uw wensen en onze kennis.

Onze geschoolde medewerkers bouwen de verdelers samen in onze nieuwe werkplaats. En deze verdelers worden ook allemaal getest en digitaal vastgelegd. De testrapporten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

AVO Verdelerbouw is lid van KNX-professionals en partner op het gebied van domotica 

Als u als installateur geconfronteerd wordt met een project, waarin een woning- of gebouwautomatiseringssysteem vereist is of als u de beste oplossing wilt bieden maar vindt dat u nog onvoldoende kennis heeft om het project geheel zelfstandig uit te voeren, dan kunt u rekenen op de steun van AVO Verdelerbouw.

Ook kunnen wij onze leveranciers inschakelen die meer kunnen vertellen over hun componenten en daar zelfs trainingen over geven. In de trainingen wordt uitleg gegeven over componenten en het programmeren van de componenten.

 

 

Zakenpartners AVO Verdelerbouw