Hager Vega

Verdeelsysteem Hager Volta biedt verdeelkasten in verschillende uitvoeringen voor holle wand- inbouw- en opbouwmontage, voorzien van de innovatieve veerklemtechniek. Deze Volta verdeler van Hager bespaart door praktische eigenschappen kostbare werktijd. De Volta reeks van Hager bestaat uit uitvoeringen met 1 tot 4 rijen met maximaal 48 modulen. Het toebehoren programma maakt het mogelijk de Volta verdeler precies op het beoogde doel af te stemmen.

Voor luxe woningen en  gebouwen: Hager Vega

De internationale introductie van de vernieuwde Vega-verdeler komt op het moment dat elektrotechnische installaties in woningen steeds uitgebreider worden. Denk bijvoorbeeld aan domotica en duurzame technologie. Met de nieuwe Vega heb je een behuizing in handen die in alle opzichten meer ruimte, mogelijkheden en gemak biedt. Met zijn unieke buisinvoerstuk is installatie eenvoudig. Het doordachte design maakt hem een blikvanger.

Met Vega zit je goed; op het nieuwste en hoogste kwaliteitsniveau van marktwensen, techniek en normen. Volledig getest en gecertificeerd volgens internationale standaard.

Type Vega verdelers

Vega-verdelers zijn verkrijgbaar met één, twee, drie of vier rijen van 18 modulen (17,5 mm per module), naar keuze met een witte of transparante deur. De verdelers worden geleverd
met aardrail, buisinvoerstuk, kanaalinvoerstuk, afdichtdoppen voor bevestigingsschroeven, draadgeleidingsbeugels en afdekstrook voor lege moduleplaatsen. De verdelers zijn
dubbelgeïsoleerd en hebben een beschermingsgraad van IP30. Verdelers met één en twee rijen kunnen een nominale stroom van 90 A voeren, verdelers met drie en vier rijen zijn zelfs geschikt voor 125 A.

Hager Paneelbouwpartner

AVO Verdelerbouw is een Hager Paneelbouwpartner en is gecertificeerde expert in het ontwerpen en assembleren van een compleet verdeelsysteem van een elektrische installatie in woningen of utiliteitsgebouwen. AVO Verdelerbouw levert diverse Hager verdeelkasten.

Zakenpartners AVO Verdelerbouw