Nieuwe website AVO Verdelerbouw

Na maanden van hard werken is het dan zover! Afgelopen maandag was het zo ver: de nieuwe website van AVO Verdelerbouw werd geïnstalleerd op de server – niet alleen heeft AVO Verdelerbouw een nieuw jasje, maar ook een geheel nieuw CMS systeem.

AVO Verdelerbouw uw partner in Paneelbouw & Verdelerbouw

AVO werkt samen met klanten naar een optimaal proces door middel van een verdeelkast, groepenkast of meterkast. Wij geven advies en zorgen ervoor dat uw specifieke wensen worden omgezet in een uitstekende verdeelkast of meterkast. We gebruiken hiervoor hoogwaardige materialen van diverse merken. Bij ons bent u op het juiste adres voor verdeelkasten van 40 t/m 6300 A veelal voor bedrijven. Ook voor verdeelkasten compleet met domotica-componenten kunt u bij ons terecht.

Fotografie

Afbeeldingen zijn onmisbaar voor een goede website. Door het juist gebruik van afbeeldingen kun je een stuk tekst meer laten spreken en breng je overzicht aan. Afbeeldingen voor onze website zijn gerealiseerd door ons reclamebureau.

Nieuwe features en upgrades

Naast de nieuwe ‘look-and-feel’ van de website zijn er ook een aantal andere zaken aangepast, veranderd en verbeterd. Zo is er nieuwe, meer moderne manier van navigeren door de website. In tegenstelling tot de vorige website klikt u nu makkelijker door naar pagina’s waarin u wellicht ook interesse heeft. Het gebruik van de website voelt hierdoor wat natuurlijker aan én is gebruiksvriendelijker voor de bezoeker. De website is ontwikkeld door Steenstra Media te Someren.

Contact met AVO Verdelerbouw

Samenwerken met AVO Verdelerbouw? Dat kan! Stuur ons een e-mail naar info@avo-verdelerbouw.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0493-472681

Zakenpartners AVO Verdelerbouw