Verdeelkast elektra Eindhoven

AVO Verdeler bouw is specialist op gebied van verdeelkasten. Bij ons bent u op het juiste adres voor verdeelkasten van 40 t/m 6300 A. Wij maken gebruik van de nieuwste calculatie- en tekenprogramma’s van de merken die wij voeren en komen vervolgens met de juiste offerte. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring snel een goede offerte aanbieden. Uiteraard geheel volgens uw wensen samengesteld!

AVO Verdeler bouw is specialist op gebied van verdeelkasten

Onze geschoolde medewerkers bouwen de verdelers samen in onze uiterst moderne en perfect geoutilleerde werkplaats. En vanzelfsprekend worden deze verdelers worden ook allemaal grondig getest en digitaal vastgelegd. De testrapporten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Bij AVO Verdelerbouw werken we samen met onze klanten aan een optimaal proces. Wij adviseren, ontwerpen en bouwen een op maat gemaakte verdeelkast. We gebruiken hiervoor ondermeer Hager verdeelkasten. Dit doen we inmiddels al voor meer dan 250 klanten in Nederland. AVO Verdelerbouw is gekwalificeerd KNX partner. AVO Verdelerbouw is als KNX Professional is een system integrator of installateur die ervaring heeft met het ontwerpen, aanleggen en programmeren van op KNX-gebaseerde installaties. Het gaat daarbij om woning- en gebouwautomatisering, waarbij de werking en bediening van de installaties geautomatiseerd kan worden. Dat varieert van het dimmen van verlichting, het automatisch uitschakelen van de installaties bij het verlaten van de woning tot en met het bedienen van alle installaties via de smart phone. ‘The sky is the limit’ en de KNX Professional is de technicus die deze installaties kan ontwerpen en realiseren.

“AVO Verdelerbouw is KNX-Professional”

Kortom, Bij AVO Verdelerbouw kan je snel de juiste offerte ontvangen en bovendien zijn de levertijden aangenaam kort. Kijk op onze website www.avo-verdelerbouw.nl voor een compleet overzicht van de mogelijkheden!

Kunnen wij u helpen?

Wij geven advies en zorgen ervoor dat uw specifieke wensen worden omgezet in een uitstekende verdeelkast of meterkast. We gebruiken hiervoor hoogwaardige materialen van diverse merken. Wij geven advies en zorgen ervoor dat uw specifieke wensen worden omgezet in een uitstekende verdeelkast of meterkast.

Contact met AVO-Verdelerbouw

Samenwerken met AVO-Verdelerbouw? Dat kan! Stuur ons een e-mail naar info@avo-verdelerbouw.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0493-472681

Zakenpartners AVO Verdelerbouw