Verdeelkasten bouwer Eindhoven

Een verdeelinrichting, verdeelkast of groepenkast is de plek van waaruit de elektrische energie beveiligd en verdeeld wordt over de elektrische installatie in een gebouw. AVO Verdeelbouw is specialist op gebied van verdeelkasten. We leveren uiteenlopende kwaliteitsmerken zoals HAGER, ABB, EATON, Schneider en RITTAL. AVO Verdelerbouw is de verdeelkasten bouwer in regio Eindhoven.

Domotica in de regio Eindhoven

AVO Verdelerbouw is lid van KNX-professionals en bovendien zijn we ook de aangewezen partner op het gebied van DOMOTICA (huisautomatisering) in de regio Eindhoven.

Als u als installateur geconfronteerd wordt met een project, waarin een woning- of gebouwautomatiseringssysteem vereist is of als u de beste oplossing wilt bieden maar vindt dat u nog onvoldoende kennis heeft om het project geheel zelfstandig uit te voeren, dan kunt u rekenen op de steun van AVO Verdelerbouw. Ook kunnen wij onze leveranciers inschakelen die meer kunnen vertellen over hun componenten en daar zelfs trainingen over geven. In de trainingen wordt uitleg gegeven over componenten en het programmeren van de componenten.

Kortom, ook voor Domotica zijn wij uw beste partner

Zakelijke klanten zijn bij ons op het juiste adres voor verdeelkasten van 40 t/m 6300 A. Wij maken gebruik van de nieuwste calculatie- en tekenprogramma’s van de merken die wij voeren en komen juiste offerte. Wij kunnen door onze jaren lange ervaring snel een goede offerte aanbieden volgens u wensen en onze kennis.Onze geschoolde medewerkers bouwen de verdelers samen in onze nieuwe werkplaats. En deze verdelers worden ook allemaal getest en digitaal vastgelegd. De testrapporten zijn op aanvraag verkrijgbaar. Wij zijn trots op de bijzondere (en vaak intensieve) samenwerking met veel van onze relaties.

Kunnen wij u helpen?

Wij geven advies en zorgen ervoor dat uw specifieke wensen worden omgezet in een uitstekende verdeelkast of meterkast. We gebruiken hiervoor hoogwaardige materialen van diverse merken. Wij geven advies en zorgen ervoor dat uw specifieke wensen worden omgezet in een uitstekende verdeelkast of meterkast.

Contact met AVO-Verdelerbouw

Samenwerken met AVO-Verdelerbouw? Dat kan! Stuur ons een e-mail naar info@avo-verdelerbouw.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0493-472681

Zakenpartners AVO Verdelerbouw