Verdeelkasten

Advies, ontwerp en bouw van een op maat gemaakte verdeelkast

Bij AVO Verdelerbouw kennen wij 3 merken verdeelkasten:

Verdelerbouw / Paneelbouw

Paneelbouw of verdelerbouw is het bouwen van bedieningspanelen en besturingskasten (verdeelkasten). Een van de specialiteiten van AVO Verdelerbouw. Dankzij onze uitstekende kwaliteit producten en onze innovativiteit, zijn wij de grootste Hager panelenbouwer van Nederland.

Of u nu op zoek bent naar schakelkasten of besturingspanelen, AVO Verdelerbouw is de paneelbouwer uit Someren waar u zijn moet.

Paneelbouw op maat

Wij bieden u een compleet concept, met een ontwerp op maat. AVO Verdelerbouw is merk onafhankelijk (keuze uit onze 3 topmerken). We geven advies, maken en installeren onze producten volgens de geldende normen. Op die manier geven wij u de garantie dat uw producten ook aan de geldende eisen voldoen. We hechten namelijk veel waarde aan duurzaam verantwoord ondernemen en het beschermen van onze kwetsbare leefomgeving.

Groeit een bedrijf, komt er nieuwe technologie beschikbaar of veranderen de eisen van een gebouw? Dan is samenwerken met AVO Verdelerbouw dé oplossing. Onze systemen zijn gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.

Gecertificeerd paneelbouw bedrijf

Ons paneelbouw bedrijf is in het bezit van een KNX certificaat en lid van Techniek Nederland. Daarnaast zijn wij erkend Hager Domotica partner.

Zakenpartners AVO Verdelerbouw